Je staat volop in het leven, maar door je slechthorendheid kost alles zoveel meer energie dan voorheen. Je merkt steeds dat je dingen niet verstaat in gesprekken met anderen. Meedoen is puzzelen. En je wordt er vaak ontzettend moe van. Je wilt meer energie overhouden voor dat wat je lief is. 

Hoe zou het zijn…

… als je aan het eind van je dag meer energie overhoudt?

… als je je meer ontspannen voelt?

… als je eindelijk van die stress af bent van het voortdurend opletten en doen alsof je alles wel volgt?

Er zijn zoveel mogelijkheden om beter, makkelijker en creatiever te leven en werken met je gehoorverlies.

Ik help je om inzicht te krijgen in je gehoorverlies en de mogelijke oplossingen en hulpmiddelen. Dat kan met het traject  Ontspannen leven en werken met gehoorverlies. Of plan eerst een kosteloze online sessie in.

Eerdere klanten van mijn persoonlijke begeleidingstrajecten op maat geven aan dat ze meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen ervaren, thuis én op het werk, met hun slechthorendheid. Dat ze (weer) meedoen. 

In deze ‘leven vol mogelijkheden’-sessie van 30 minuten:

  • Leren we elkaar beter kennen.
  • Wil ik jou en je situatie beter leren kennen.
  • Luister ik waar je tegenaan loopt.
  • Ontvang je direct een aantal praktische tips die je de volgende dag al kunt toepassen.
  • Vertel ik je -als je dat fijn vindt- wat ik voor je zou kunnen bijdragen.

Een kosteloze ‘leven vol mogelijkheden’-sessie kun je hier zelf plannen in mijn agenda. Kies een dag en tijd die jou uitkomt en dan zien we elkaar daarna online.

Tot gauw!

Wat anderen zeggen over de ‘leven vol mogelijkheden’-sessies

Belangrijkste inzicht: Dat er qua techniek meer mogelijk is dan ik dacht. Wat gaat het brengen: Hopelijk meer rust en balans in mijn nu slechthorende leven.

Paul

Het gesprek heeft me waardevolle, concrete input gegeven. Voor het eerst in lange tijd van juni tot nu, heb ik het gevoel tips en tools te hebben gekregen waarmee ik aan herstel kan werken. Herstel in de zin van mijn draai vinden in mijn ‘nieuwe normaal’. Handvatten waarmee ik beweging in de zaak kan brengen. Zo fijn! Dank je wel!

Sanne

Dat je er niet alleen voor staat en heeft me aangemoedigd om er iets van te maken, te zoeken naar mogelijkheden. Dankjewel voor het gesprek en voor je geduld. Ben weer geland.

Petra

Dit gesprek heeft me heel veel opgeleverd voor mijn afspraak met mijn audicien

Door de voorbereiding ging ik het gesprek heel anders in en liet horen dat ik al geinformeerd was …

Marianne

Mijn belangrijkste inzicht is dat ik nog werk te doen heb voor mijzelf. Ik ga het proces aan dat ik moet gaan om mijzelf te helpen, dat is wat dit gesprek me bracht.

Bart

Belangrijkste tips om te kunnen horen in mijn werk, informatie die je bij een audicien niet krijgt. Meedenken met mogelijkheden.

Karin