Je staat volop in het leven, maar door je slechthorendheid kost alles zoveel meer energie dan voorheen. Je merkt steeds dat je dingen niet verstaat in gesprekken met anderen. Meedoen is puzzelen. En je wordt er vaak ontzettend moe van. Je wilt meer energie overhouden voor dat wat je lief is. 

Hoe zou het zijn…

… als je aan het eind van je dag meer energie overhoudt?

… als je je meer ontspannen voelt?

… als je eindelijk van die stress af bent van het voortdurend opletten en doen alsof je alles wel volgt?

Er zijn zoveel mogelijkheden om beter, makkelijker en creatiever te leven en werken met je gehoorverlies.

Ik help je om inzicht te krijgen in je gehoorverlies en de mogelijke oplossingen en hulpmiddelen. Dat kan met het traject  Ontspannen leven en werken met gehoorverlies. Of plan eerst een kosteloze online sessie in.

Eerdere klanten van mijn persoonlijke begeleidingstrajecten op maat geven aan dat ze meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen ervaren, thuis én op het werk, met hun slechthorendheid. Dat ze (weer) meedoen. 

In deze ‘leven vol mogelijkheden’-sessie van 30 minuten:

  • Leren we elkaar beter kennen.
  • Wil ik jou en je situatie beter leren kennen.
  • Luister ik waar je tegenaan loopt.
  • Ontvang je direct een aantal praktische tips die je de volgende dag al kunt toepassen.
  • Vertel ik je -als je dat fijn vindt- wat ik voor je zou kunnen bijdragen.

Een kosteloze ‘leven vol mogelijkheden’-sessie kun je hier zelf plannen in mijn agenda. Kies een dag en tijd die jou uitkomt en dan zien we elkaar daarna online.

Tot gauw!

OVER MIJ

Ik help slechthorenden om meer energie over te houden

Wil jij dat ook? Plan dan nu jouw gratis sessie

Mijn naam is Anke Heij. Ik heb 15 jaar gewerkt als Tolk Nederlandse Gebarentaal en toen… werd ik zelf slechthorend. Ik weet dus hoe vermoeiend gehoorverlies kan zijn. Dat alles je veel meer energie kost en je helemaal uitgeteld kunt zijn. Mijn gehoor wordt steeds slechter en toch is mijn leven leuker dan ooit. Wil jij ook meer energie overhouden? Als communicatietrainer, hoorcoach en ervaringsdeskundige kan ik je helpen!

Anke Heij die op een veld in een bos een hoed omhoog gooit