Ik heb veel van je geleerd. Ik durf nu te vragen wat ik nodig heb. Ik merk voor het eerst dat mensen rekening houden met wat ik kan. Zo fijn.

K.K.

Na afronden life coaching en coaching slechthorendheid en werk

Je hebt mij net dat stuk zelfvertrouwen teruggegeven waar ik naar zocht.

T.E.

Na afronden life coaching en coaching slechthorendheid en werk

Dankzij onze gesprekken durf ik nieuwe stappen te nemen. Nooit gedacht dat ik dit kon.

E.V.

Na afronden life coaching en coaching slechthorendheid en werk

Wat is het hart ‘mijn’ hart geworden. Zo waardevol voor mij. Als ik me niet fijn voel, denk ik dat dat ook in mijn hart hoort. Ik voel me rustiger en ontspannener. Dat valt ook mijn man op, die rust. Ik vraag me af of dit is wat ze bedoelen met ‘je compleet voelen’. Ik ben verrast dat dit ritueel zoveel positieve impact op me heeft.

J.W.

Na afronden hartritueel als onderdeel van een traject om verdriet een plekje te geven

Vanmorgen werd ik met een heel goed gevoel wakker, dat kwam door jullie verhaal van gisteravond! Het was zo’n open verhaal, met persoonlijke ervaringen en ook wel bekentenissen. Daardoor was het een bijzondere avond die we met elkaar mochten beleven. Daarom wil ik jullie, ook namens alle aanwezigen, nogmaals héél hartelijk bedanken voor het delen van jullie verhaal met ons!

Dorothee Diepeveen

Na lezing over zintuigen en communicatie samen met Rinne Oost

Nogmaals bedankt voor je fantastische lessen vandaag. Bedankt voor je openheid en eerlijkheid. Je hebt met recht een stukje toekomst geschreven vandaag!

Wendy Bil, coördinator IMC Basis Deventer

Na het geven van gastlessen over beroepsoriëntatie tolk Gebarentaal, verandering van carrière en veerkracht

Wil jij dit ook ervaren?

Hoe zou het zijn als je aan het eind van je dag meer energie overhoudt? Je je ontspanner voelt? En je eindelijk van die stress af bent van het voortdurend opletten en doen alsof je alles wel volgt?

Er zijn zoveel mogelijkheden om beter, makkelijker en creatiever te leven en werken met je gehoorverlies. Ik help je om inzicht te krijgen in je gehoorverlies en de mogelijke oplossingen en hulpmiddelen. Plan een gratis online sessie in, dan spreken we elkaar 30 minuten een-op-een en ga je in ieder geval al met drie tips verder.