• Wat was je probleem toen je bij me kwam voor coaching?

Sinds een aantal maanden rechts grotendeels doof geworden. Naast dit verlies ook een aantal maanden daarvoor mijn echtgenote aan kanker verloren. Twee soorten verlies op elkaar gestapeld. Mijn gehoorverlies beperkt(e) me in het oppakken van een nieuwe leven. ik wilde handvatten om hier emotioneel mee om te gaan en kon wel wat technisch advies gebruiken. O.a. ook over gesprekken met KNO arts, Audiologisch centrum etc. 

• Wat is je waardevolste inzicht van het werken met mij?

Dat je me weer naar de positieve kant hebt laten kijken. Lukt lang niet altijd maar alleen al de naam van je bedrijf, de Kunst van het Mogelijke geeft de richting aan die ook ik met vallen en opstaan in aan het gaan ben. Ook heb je me goed begeleid in o.a. het vragen van begeleiding van een Audiologisch Centrum. Dat had ik nog niet van mijn KNO-arts gehoord. 

En…. wees open en duidelijk over wat er met je mankeert, dat geeft vaak veel meer ruimte dan je denkt. Dat advies kan echt alleen maar van een ervaringsdeskundige als Anke komen. 

• Waarom zou je anderen mensen aanbevelen om te werken met mij?

Omdat je weet wat ze overkomt, zoveel kennis hebt en zo een groot netwerk dat je het beste advies kan geven. En omdat je direct, niet zweverig en ook invoelend en betrokken bent.  

Paul A.

Na afronden traject rondom voluit leven met gehoorverlies, thuis en op het werk

Verder naar ervaringen>>