Wat was je probleem toen je bij me kwam voor coaching?

Hoe kan ik op een nieuwe werkplek goed beslagen ten ijs komen? Welke mogelijkheden zijn er, waar kan ik hulpmiddelen vinden? En soms schuurt het in de communicatie met mijn dove vriendin, hoe kunnen we dat oplossen?

Wat is je waardevolste inzicht van het werken met mij?

Dat luisteren meer inspanning kost dan ik zelf in de gaten had. Af en toe je “oren even uitzetten” mag (en kan ook heerlijk zijn).

En ook dat doven en slechthorenden toch heel anders tegen communicatie kunnen aankijken. Wat voor de een vanzelfsprekend is hoeft niet voor de ander zo te zijn. Als je allebei een auditieve handicap hebt betekent niet dat het ook 1 pot nat is. 🙂

Waarom zou je anderen mensen aanbevelen om te werken met mij?

Je hebt veel kennis over de gevolgen van slechthorendheid en doofheid, en kunt die kennis ook goed overbrengen. Het is heel prettig om met jou te communiceren, en ik heb er ook zeker veel van opgestoken.

Je mag mijn naam delen, maak daar maar gewoon “Ronald” van.

Ronald

Na afronden traject rondom voluit leven met gehoorverlies, thuis en op het werk

Verder naar ervaringen>>