‘Mijn problemen:

Mijn voortschrijdend gehoorverlies maakte me angstig, eenzaam en heel verdrietig. Het lukte niet meer om me staande te houden met alle trucs die voorheen wél werkten.

Wat mij aanspreekt in de werkwijze van Anke:

Dat is de voelbare liefde voor wat zij doet. Ik voelde me begrepen en gekoesterd.

Wat mij op het goede pad zette, was haar vraag om elke dag een drietal dingen op te schrijven waar ik gelukkig van werd. Naast het verdrietige, donkere “vergeten” gevoel, kwam ruimte voor blijheid en lichtheid. Dit maakte dat ik me weer ging openstellen en ging rondkijken.

De mooie inzichten:

Mijn eigen gedrag, mijn boosheid en verdriet zorgden ervoor dat ik niet meer open stond. Ik hervond in verbazingwekkend tempo mijn balans en ontdekte mijn mantra: “het is wat het is!” Ik voel me weer licht en blij en sterk genoeg om op een positieve wijze hulp te vragen als ik dat nodig heb.

Ik gun iedereen die vastloopt als gevolg van zijn of haar gehoorverlies, die vragen heeft hoe het leven met doofheid of slechthorendheid makkelijker kan worden, de coaching van Anke!

Haar inzicht, begrip, creativiteit, intuïtieve wéten en haar vermogen om woorden te geven aan wat mij zo veel pijn deed is zó waardevol: dat wens ik iedereen toe! Kunst Van Het Mogelijke heeft haar belofte waargemaakt.’

Ans Kamer

Na afronden traject rondom voluit leven met gehoorverlies, thuis en op het werk

Verder naar ervaringen>>