Woorden (helpen) geven. Aan alles wat ons leven ons leven maakt. Aan wat jou bezig houdt. Woorden die jou helpen jouw unieke verhaal helder te krijgen. In gesprek. Of door jouw woorden op te (laten) schrijven: jouw levensverhaal op papier in een speciaal ontworpen boekje. Ook verwoord ik in voor mezelf in gedichten en natuurblogs van Anke’s Natuur. De natuur geeft vaak mooie beelden. Je bent welkom mee te lezen.

Ik schrijf graag. Over het leven. Over mooie momenten. Over moeilijke momenten. Goed gekozen woorden raken. Ze geven ruimte om te zien wat is. Soms rauw en confronterend. Soms als aanzet tot beweging. Woorden doen ertoe.

Levensverhaal tekst

Jouw verhaal in een uniek boekje

Je eigen verhaal vertellen. Omdat jouw eigen verhaal helder krijgen je de mogelijkheid geeft om te zien wat was, nu is en soms ook waar je naartoe wilt. Daarmee erken je wat is en bouw je aan meer rust en vertrouwen. 

Ik ga met je in gesprek, luister, stel vragen en zet jouw unieke verhaal op papier. Je krijgt je eigen verhaal in een speciaal ontworpen boekje, dat je altijd mee kunt nemen. Symbool voor je levensverhaal dat je altijd bij je draagt. Om te lezen. En ook om dicht te doen wanneer jij dat wilt.

Afhankelijk van jouw wensen, maak ik een voorstel op maat over omvang en opzet van jouw unieke verhaal en de kosten.

Wil je meer weten? Plan dan een ontdekgesprek in.

Foto gal eikenstuitergalwesp

Anke’s Natuur: korte verhalen

Op avontuur in je achtertuin en soms wat verder weg.

De natuur is een prachtige spiegel voor het leven. En een plek om tot rust te komen, gewoon te zijn, te genieten en je te verwonderen. Onder de naam Anke’s Natuur blog ik via Facebook en Instagram over avonturen dichtbij in de Nederlandse natuur. Als je stilstaat en kijkt, zie je de mooiste dingen. Van blotebilletjeszwammen tot marmerspinnen. Of de gal van een eikenstuitergalwesp (Cynips longiventris) die hier op de foto staat. 

Blogs van Anke’s Natuur hebben een vaste rubriek in het kwartaalblad van Stichting Natuurhus Almelo en verschijnen soms ook op andere plekken. 

Zin om mee op avontuur te gaan en je te verwonderen?