Labyrinten

Labyrinten. Symbool voor je levensweg. De weg van buiten naar binnen en weer terug. Er ontstaan vaak nieuwe inzichten door stap voor stap het pad te volgen. Verdwalen kun je niet, er is 1 pad, dat slingerend van de ingang naar de kern loopt.

Labyrinten hebben iets magisch. De oudste zijn duizenden jaren oud. De oervormen ervan worden over de hele wereld gevonden.

Ik heb 2 mobiele labyrinten. Een klassiek labyrint op zeil. En een touwlabyrint. Daarmee verzorg ik labyrintlopen op locatie.

Hartritueel

Wil je ruimte maken voor een nieuw begin? Creatief bezig zijn met rouw, verlies en heling? Wil je onderzoeken wat er in je hart leeft?

Het hartritueel is een tastbare en unieke manier om met jouw helingsproces bezig te zijn, onder leiding van mij als jouw hartcoach.

Een ritueel raakt mensen diep en wordt niet snel vergeten. Het hartritueel draagt bij aan heling. In het hartritueel gebruiken we het Kintsugi Heart. Dit is een keramieken hart dat in een zorgvuldig proces wordt gebroken én weer geheeld met goudlijm, zoals in de Japanse kunstvorm Kintsugi. De gouden lijnen symboliseren jouw unieke levenservaringen en transformeren deze naar iets moois dat gezien mag worden.

Het hartritueel geeft iedereen met een gebroken hart een magische manier om pijn en verlies (klein en groot) te omarmen. De stappen in het ritueel geven je de ervaring van je verbinden met je hart, te luisteren naar je hart en om op avontuur te gaan.

Het hartritueel is heel krachtig, merk ik telkens weer.

Rituelen in de natuur

De natuur is een plek om op te laden en tot rust te komen. Wat je buiten ook tegenkomt, voor jou kan het een metafoor geven voor iets dat je bezig houdt of aanspreekt.

Met rituelen in de natuur kun je ankermomenten maken, iets afsluiten of juist beginnen, nieuwe ontdekkingen doen en/of meer helderheid ervaren. Ik neem je graag mee naar buiten.