Quote Anke Heij

Vanuit rust en vertrouwen ontstaat overzicht. Van daaruit neem je de regie en doe je de juiste dingen.

Het klinkt zo simpel. Maar dat is het soms niet. Een mindset en creativiteit die je helpt rust en vertrouwen te vinden. Soms moet je veranderen. Simpelweg omdat het leven dat doet. Dan is rust en vertrouwen soms ver te zoeken in de emoties die er zijn. Wat betekent verandering voor jou? Hoe ga jij ermee om? Ben je wendbaar genoeg om mee te bewegen in wat is? Een waardevolle vraag hierbij is: ‘wat is het allerkleinste stapje dat ik nu kan maken in wat me helpt?’

Als het om grote veranderingen gaat, die je niet wilde, is omgaan met de nieuwe situatie vaak lastig. Er ontstaat een achtbaan van emoties. Soms is alles zo anders, dat je (delen van) je leven opnieuw moet uitvinden en ontdekken. Ik ondersteun je om te bouwen aan overzicht, je eigen regie te nemen en te doen wat je helpt. Dàt is de kracht van Kunst van het mogelijke. Jou inspireren in helpend omgaan met verandering, samen met jou onderzoeken wat nu is en ontdekken wat je nodig hebt. Wat jou helpt. Vanuit wat nu binnen jouw mogelijkheden ligt.

Als je plotseling een fysieke beperking krijgt, waardoor je leven anders wordt, word je daar elke dag weer mee geconfronteerd. Je leeft met een levend verlies. Een verlies dat niet stopt. Als ervaringsdeskundige én gediplomeerd life coach (post-HBO), loop ik graag met je mee om te ontdekken wat jou helpt en wat mogelijk is. Dat is vaak verrassend veel meer dan je vooraf denkt.

Mijn aanpak is creatief, hands-on en met volle persoonlijke aandacht.

Kan ik met je meedenken?