Yes! Dank je voor je bestelling van Tussen liefde en verdriet.

Ik verzend de bestellingen elke vrijdag en soms vaker. Hou je brievenbus in de gaten.

Anke Heij, aangenaam.

Ik begeleid mensen die slechthorend (geworden) zijn. Ze verstaan niet alles, waardoor ze zich onzeker voelen – thuis en op hun werk- en zijn daardoor voortdurend alert om niets te missen. Ik begeleid ze naar manieren om weer voluit mee te doen met alle mogelijkheden die er zijn. Waardoor ze met meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen leven en werken op een manier die bij hen past.

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in werken met slechthorenden. Eerst als beëdigd tolk Nederlandse Gebarentaal. Sinds er in 2018 iets ondenkbaars gebeurde -ik verloor ineens de mogelijkheid mijn werk te doen door plotselinge slechthorendheid- heb ik er veel professionele én ervaringskennis bij gekregen. Inmiddels werk ik als ervaringsprofessional.

Daar kun jij je voordeel mee doen.

Foto van Anke Heij
Je kunt mij inzetten voor: 

1 Individuele begeleidingstrajecten op maat (via werkgever/verzuimverzekeraar of particulier) – begeleiding naar voluit leven en/of vitaal werken met slechthorendheid. Resultaat: rust, ontspanning en zelfvertrouwen, (weer) meedoen met de vele mogelijkheden die er zijn, op een manier die bij jou past.

>> begeleidingstrajecten voor particulieren

>> begeleidingstrajecten via werkgever of verzuimverzekeraar

2 Voorlichting en (team)training op de werkvloer – over goed functioneren en samenwerken als er één of meer teamleden gehoorverlies hebben.

3 Werkplekonderzoek – onderzoek wat nodig is om met gehoorverlies optimaal te functioneren op de werkvloer en met plezier je werk te kunnen blijven doen   >> Meer over werkplekonderzoek

4 Masterclasses, lezingen en gastlessen over slechthorendheidAnke is veelgevraagd spreker en komt met plezier vertellen over slechthorendheid, communicatie en de vele mogelijkheden die er zijn.   >> meer over Anke Heij als spreker


Wat zeggen klanten?

‘Ik ben bij Anke gekomen nadat ik ruim een jaar gelden plotseling slechthorend ben geworden. […] Het blijft lastig om te accepteren dat verstaan niet meer vanzelfsprekend is. […] Ze bleek in staat om aan te sluiten op de stijl die bij mij past (niet te soft maar wel met aandacht voor gevoelens). Ik kan iedereen aanbevelen een coachingstraject bij haar te volgen. Ze zeggen altijd: ‘Bij twijfel niet inhalen’, ik maak daarvan: ‘ Bij twijfel, gewoon doen!’ – Hans de Vries

Ik gun iedereen die vastloopt als gevolg van zijn of haar gehoorverlies, die vragen heeft hoe het leven met doofheid of slechthorendheid makkelijker kan worden, de coaching van Anke! Haar inzicht, begrip, creativiteit, intuïtieve wéten en haar vermogen om woorden te geven aan wat mij zo veel pijn deed is zó waardevol: dat wens ik iedereen toe! – Ans Kamer

Anke wist de juiste snaar te raken om binnen mijn emotie te komen, geloof me dit laat ik niet zomaar toe, door de gesprekken en opdrachten heeft zij mij geholpen een andere mindset te ontwikkelen. […] Deze reis samen met Anke, was een van de mooiste reizen die ik heb mogen maken, het was zeker niet makkelijk maar het heeft superveel opgeleverd in korte tijd.’ – Marianne van den Berg

Of ik jou ook kan helpen? Vast wel.

Plan dan een kosteloze ‘leven vol mogelijkheden’-sessie in om te kijken waar ik voor jou bij kan dragen. Tot binnenkort?