Coaching en intervisie

LIFE COACHING

Hoe ga jij om met (onvrijwillige) verandering? Wil je bouwen aan (meer) rust en vertrouwen, overzicht, regie nemen en de ‘juiste’ dingen doen?

COACH GEHOORVERLIES / HOORCOACH

Gehoorverlies is onzichtbaar, maar kan grote invloed hebben in dagelijkse communicatie. Omdat communicatie de basis is van contact met anderen, heeft het invloed op alle levensgebieden. Van werk tot intimiteit. Wil je (meer) inzicht krijgen in je eigen gehoorverlies? En weten wat mogelijk is? We gaan samen op pad om mogelijkheden te ontdekken. Er kan veel meer dan je nu misschien denkt!

VOOR TOLKEN GEBARENTAAL EN SCHRIJFTOLKEN

Ben jij tolk en wil je je ontwikkelen? Dat doe je natuurlijk bij een door het Register Tolken Gebarentaal en schrijftolken geaccrediteerd coach! Je kunt mij inzetten voor de categorieën doelgroepen en attitude. 

Foto regenboog
Gedicht onzegbaar

Verwoorden

Woorden (helpen) geven. Aan alles wat ons leven ons leven maakt. Aan wat jou bezig houdt. Woorden die jou helpen jouw unieke verhaal helder te krijgen. In gesprek. Maar ook op papier.

JOUW LEVENSVERHAAL IN EEN UNIEK BOEKJE

Je eigen verhaal vertellen. Omdat jouw eigen verhaal helder krijgen je de mogelijkheid geeft om te zien wat was, nu is en soms ook waar je naartoe wilt. Daarmee erken je wat is en bouw je aan meer rust en vertrouwen.

GEDICHTEN

Ik schrijf graag. Over het leven. Over mooie momenten. Over moeilijke momenten. Goed gekozen woorden raken. Ze geven ruimte om te zien wat is. Soms rauw en confronterend. Soms als aanzet tot beweging. Woorden doen ertoe.

Rituelen

Rituelen zijn ankermomenten, om houvast te geven in het leven. Rituelen rondom rouw, verlies en heling. En rondom levenswegen.

HARTRITUEEL KINTSUGI HEART

Wil je ruimte maken voor een nieuw begin? Creatief bezig zijn met rouw, verlies en heling? Het hartritueel is een tastbare en unieke manier om met jouw helingsproces bezig te zijn, onder leiding van mij als jouw hartcoach.

LABYRINTEN

Labyrinten. Oeroud symbool voor je levensweg. De weg van buiten naar binnen en weer terug.

IN DE NATUUR

Met rituelen in de natuur maak je ankermomenten, om iets af te sluiten of juist te beginnen, nieuwe ontdekkingen te doen en/of meer helderheid te ervaren. Ik neem je graag mee naar buiten.

Foto kintsugi heart
Positieve feedback op gastlessen IMC Basis

Lezing en training

OP VERZOEK VERZORG IK LEZINGEN, TRAININGEN EN WORKSHOPS

► Omgaan met grote veranderingen in je leven

► Veerkracht en zingeving na grote veranderingen in je leven

► Omgaan met chronische ziekte

► Rondom gehoorverlies en aangepaste communicatie

► Werken met rituelen (labyrinten, het hartritueel)

Energetisch verandermanagement

ENERGETISCH VERANDERMANAGEMENT BINNEN ORGANISATIES EN ONDERNEMINGEN

De energie in jouw organisatie of onderneming beïnvloedt direct het dagelijks reilen en zeilen. Van werkplezier tot bedrijfsresultaat. Om organisaties beter te laten functioneren wordt aan allerlei knoppen gedraaid. Daarbij wordt de energiehuishouding meestal niet meegenomen. Dit terwijl gezonde, vitale energie binnen een organisatie een belangrijke randvoorwaarde is. Net zoals een mens goed in zijn vel moet zitten om te kunnen presteren, moeten organisaties dat ook.

Foto beek met obstakels

Reacties op mijn werk

‘Wat kun jij goed woorden geven aan het leven, zeg.’

N.

Over verwoorden

‘Ik heb veel van je geleerd. Ik durf nu te vragen wat ik nodig heb. Ik merk voor het eerst dat mensen rekening houden met wat ik kan. Zo fijn.’ 

K.K.

Life coaching en coaching gehoorverlies

‘Vanmorgen werd ik met een heel goed gevoel wakker, dat kwam door jullie verhaal van gisteravond! Het was zo’n open verhaal, met persoonlijke ervaringen en ook wel bekentenissen. Daardoor was het een bijzondere avond die we met elkaar mochten beleven. Daarom wil ik jullie, ook namens alle aanwezigen, nogmaals héél hartelijk bedanken voor het delen van jullie verhaal met ons!’

Dorothee Diepeveen

Na een lezing die ik samen met Rinne Oost gaf over het thema ‘zintuigen’.

contactinformatiE

06-19794460

info@kunstvanhetmogelijke.nl

Almelo

Volg Kunst van het mogelijke ook op social media!